Vuit cerverins a la Copa Catalana de BTT

17/03/2018

Tot i vestir el mallot de tres equips diferents, aquest grup de ciclistes es reuneix cada setmana amb l’objectiu comú de donar el millor de sí al Campionat de Catalunya

L'idil·li entre el ciclisme i la Segarra és cada vegada més fort. Un terreny amb importants desnivells, corriols ràpids i vistes als camps són alguns dels atractius que han catapultat aquest esport a la comarca, no només com entreteniment, sinó també a nivell competitiu. I es que, tan sols a Cervera, fins a vuit ciclistes competeixen a la Campionat de Catalunya de BTT, sent una de les poblacions amb més representació en aquesta competició i amb ferms candidats a guanyar títols.

Un dels ciclistes amb més projecció i opcions a acabar la temporada al cap d’amunt de la classificació és Genís Lloreta, guanyador l’any passat a la Copa Catalana en categoria Cadet i vencedor també als campionats d’Espanya per equips. Enguany debuta com a Junior i, després de les dues primeres carreres, ja és lider de la categoria.

El fet de vestir el mallot de tres equips diferents, com són el Pallarès Factory, el + bike de Balaguer i el Colouer IXCOR, no suposa cap entrebanc per aquest grup de ciclistes que cada setmana es reuneixen i recorren els camins de la Segarra amb l’objectiu comú de donar el millor d’ells mateixos a la Copa Catalana de BTT.

Albert Morales