El Consell Comarcal defineix les bases del concurs per a la gestió de residus

01/02/2018

Es va aprovar en el primer ple ordinari de l’any, on també es van aprovar els pressupostos i es va produir el canvi de portaveu del PdCAT

El Consell Comarcal de la Segarra va aprovar els pressupostos del 2018 en el primer ple celebrat d’aquest exercici. La xifra ascendeix a un total de 8,500,000, entre fons propis, l’empresa de Gestió Aigues de la Segarra i el Consorci de polítiques rurals de les comarques centrals. El principal punt de l’ordre del dia va ser l’aprovació de les bases de contractació del Servei de Gestió de Residus de la Comarca, que sortirà a concurs en els pròxims 40 dies, una gestió que portava fent fa gairebé 25 anys l’empresa GBI. Amb les bases del nou concurs, l’empresa adjudicatària rebrà una concessió d’1.400.000€ per desenvolupar durant un contracte de 8 anys més pròrroga i que s'haurà d’ajustar a les noves polítiques comarcals com són l’ampliació del porta a porta a Sant Ramon i Sanaüja i el nou sistema de recollida als nuclis més petits de la comarca.

En el ple es va aprovar també la modificació de les bases per a la concessió d’ajudes d’urgència social a persones o famílies valorats pels serveis socials.

En aquest ple ordinari el grup comarcal PdCat va donar a conèixer el canvi de portaveu, sent Imma Secanell qui agafa el càrrec en relleu a Aleix Botxaca.

 

 

Albert Morales