Royes no acatarà les demandes d’Enric Millo

24/05/2018

El Delegat del Govern a Catalunya demana als ajuntaments que retirin els elements de simbologia política de la via pública per mantenir la neutralitat

Cervera ha estat un dels ajuntaments en rebre la carta del Delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, on demana als consistoris que retirin de la via pública banderes, llaços grocs i la resta d’elements simbòlics en suport al procés independentista, per mantenir així la neutralitat en els espais públics. Des de la capital de la Segarra han respòs al Delegat del Govern amb total negativitat i ja han avisat que no es procedirà a la retira de cap d’aquests elements, i seguiran demanant l’alliberament dels presos polítics; uns empresonaments denunciats per tots els regidors de l’ens municipal.

Per damunt de les petites accions locals, l’Associació de Municipis per la Independència fa una crida als ajuntaments per mantindre’s ferms davant un estat totalitari on hi maca la llibertat d’expressió. Defensen que la simbologia és una expressió absolutament pacífica i democràtica.

Des del consistori de Cervera afirmen estar totalment legitimats per donar suport al procés i demanar l’alliberament dels presos polítics desprès dels resultats i mobilitzacions de la ciutadania l’1 d’octubre i el 21 de desembre.

 

Albert Morales