Aprovat el pressupost del Consell Comarcal de la Segarra amb la reducció salarial dels càrrecs electes

13/02/2020

També s'ha nomenat Núria Magrans, Exalcaldessa de Torrefeta i Florejacs, com la nova gerent de l'ens comarcal

El ple del Consell Comarcal de la Segarra ha aprovat el pressupost per a l'exercici 2020. Els comptes, que ja s'havien presentat al Consell d'Alcaldies i ascendeixen a 8 milions d'euros, tenen un caràcter continuista i presenten modificacions. En aquest sentit, inclouen la disminució de les primes d'assistència als plens i juntes de govern dels polítics, passant de 165 a 140 euros, a més de la reducció salarial del Vicepresident Primer. Aquesta proposta servirà per rebaixar la quantitat de diners que els ajuntaments aporten anualment per pal·liar el dèficit de l'ens comarcal, que passarà a ser de 107.000 euros a 70.000 euros.

També s'ha nomenat Núria Magrans, Exalcaldessa de Torrefeta i Florejacs, com la nova gerent del Consell, amb una jornada del 90% i una retribució de 38.500 euros anuals.

La sessió plenària de la Segarra també ha servit per donar suport a la creació de la plataforma de municipis afectats per la línia de ferrocarril R12, així com al Pla d'Igualtat que s'executarà durant aquesta legislatura.
Noèlia Burgos