Carreteres tallades, tallers de pancartes i comerços tancats

08/11/2017

La vaga general d’aquest 8 de novembre ha arribat amb força a la capital de la Segarra, amb mobilitzacions des de primera hora del matí

Els talls en les principals carreteres del país ha estat l’acte més repetit arreu del territori durant el matí de la vaga general del 8 de novembre. Els Comitès de Defensa de la República de Cervera i Tàrrega també s’han sumat a aquesta iniciativa tallant la carretera A-2 des de les 6 del matí a l’alçada de Fonolleres. Les imatges de carreteres desertes contrastava amb la de l’antiga nacional 2 a Cervera i la Curullada ja que ha estat per on s’ha desviat el transit, provocant llargues cues durant tot el matí.

L’altra imatge d’aquesta jornada s’ha produït als comerços, i es que a Cervera gairebé totes les botigues han decidit baixar les reixes i unir-se també a aquesta vaga general. 

Des de les 10 del matí el Centre Obrer Republicà de Cervera ha acollit un taller de pancartes per treure al carrer a la manifestació de la tarda. També s’ha fet un altre taller de redacció de cartes per enviar als presos polítics catalans. 

Tots aquests actes es complementaran amb una manifestació a la capital de la Segarra convocada a les 17h que transcorrerà des del Sindicat fins a la Plaça Major; un cop arribats a aquest destí, es procedirà a la lectura del manifest.  

Albert Morales