Cervera fa balanç de la recollida de deixalles

12/08/2021

El Consell Comarcal i la Paeria estudien noves mesures

Els equips de govern del Consell Comarcal de la Segarra i la Paeria de Cervera es van reunir ahir al matí per valorar noves mesures davant l’increment de deixalles als carrers de Cervera. La trobada extraordinària entre les dues institucions, celebrada a l’edifici del Consell Comarcal, va tenir com a únic punt a l’ordre del dia la recollida de les escombraries.

Es va valorar positivament la campanya duta a terme conjuntament durant els darrers mesos, que va englobar un seguiment acurat de les actuacions incorrectes de certes persones i l’explicació a la ciutadania del sistema porta a porta, els horaris i l’alt grau de reciclatge que s’aconsegueix. Tot i assolir un resultat satisfactori, creuen que “encara no s’ha arribat a tota la població, però els índexs generals han millorat substancialment”.

Darrerament, també s’ha detectat, en alguns punts de Cervera, un increment de deixalles mal triades i mal ubicades. Això ha provocat que les institucions estiguin estudiant mesures per millorar la recollida en aquests espais. En els pròxims dies, es consensuaran noves restriccions amb l’objectiu de minimitzar les molèsties a la població i reduir els actes incívics que comporten accions com no tirar les escombraries o deixar-les fora en hores i espais no habilitats.

La Segarra TV