Continua el conflicte pel preu de l’aigua a la Segarra

19/07/2018

Després que cinc municipis presentessin un contenciós contra el Consell Comarcal, aquest els aplicarà de forma provisional l’antic conveni

El Consell d’Alcaldes de la Segarra ha informat que aplicarà de forma provisional l’antic conveni de l’aigua als cinc municipis que van presentar un contenciós contra el Consell Comarcal per les noves tarifes de l’aigua. D’aquesta manera, Tarroja, Sant Ramon, Granyena, Granyanella i Talavera passaran a disposar únicament de 300 litres d’aigua per habitant i dia, una quantitat que pot ser insuficient per la xifra de granges que tenen aquests municipis.

Els alcaldes d’aquestes cinc poblacions, les quals van obtenir una sentència favorable de la querella, asseguren que aplicar l’antic conveni és una irregularitat i creuen que la millor opció és trobar un conveni global per a tots els municipis de la comarca.

Pel que fa a la resta de poblacions de la Segarra, continuaran pagant  segons la nova tarifa per la qual es paga en funció de la quantitat d’aigua que es consumeix.

Francesc García