El Consell Comarcal de la Segarra manifesta el seu rebuig a la sentència

14/10/2019

El Consell Comarcal de la Segarra manifesta el seu rebuig a la sentència dictada pel Tribunal Suprem en relació amb els fets del setembre i octubre del 2017. Davant aquesta sentència, el Consell Comarcal de la Segarra rebutja "aquestes condemnes dels representants institucionals i membres de la societat civil que van defensar el dret a decidir democràticament el futur de Catalunya". El President del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch, fa pública una declaració en què qualifica #Lasentenciadelproces d'injusta i desproporcionada.

També, a partir d’avui 14 d’octubre, suspenen tota activitat institucional fins al Ple Extraordinari que es farà el dimecres 16 d’octubre a les 19.00 h a la Sala de Plens del Consell Comarcal on s’aprovaran les mocions de l’ACM i AMI.

A més, a les 13.00 hores s'ha convocat a tothom a sortir al carrer. Des del Consell segarrenc, també han convidat a tothom a seguir les concentracions dels seus municipis i respectius ajuntaments i han animat a la gent a participar de la Manifestació convocada avui a Lleida, a les 20 hores.

Infolleida