El conseller de Territori posarà "al dia" l'oferta de transport públic de Guissona

11/10/2019

Calvet reconeix que és "insuficient" i que li manca "coordinació" a l'hora d'establir connexions amb la resta de municipis de la comarca

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, s'ha compromès aquest divendres a "posar al dia" l'oferta de transport públic a Guissona, que reconeix que és "insuficient" i que li manca "coordinació" a l'hora d'establir connexions amb la resta de municipis de la comarca, així com amb Lleida o Barcelona. Així ho ha explicat en el marc d'una reunió de treball amb l'equip de govern del consistori guissonenc.

Durant la trobada, el conseller de Territori també ha projectat l'ampliació de la depuradora de la zona, la construcció d'una rotonda per facilitar l'accés a la ciutat i una variant del recorregut de l'Eix Transversal cap al nord de la comarca. Per la seva banda, l'alcalde de Guissona, Jaume Ars, ha ratificat el compromís que ha mostrat el govern.

A la reunió també s'han abordat altres qüestions del municipi, tot i que l'argument principal ha estat l'augment substancial d'usuaris de transport públic a la demarcació de Lleida, un tema en el Govern s'està "deixant la pell" per disposar d'una mobilitat més "sostenible" i fer front a l'emergència climàtica.
Noèlia Burgos