Els alcaldes de Cervera i Guissona declaren aquest dimecres pel seu suport al referèndum

19/09/2017

Ambdós municipis han organitzat actes de suport per aquest dimarts i dimecres

Dins del degoteig de citacions que han començat a rebre els 712 alcaldes investigats per la Fiscalia, demà serà el torn del paer en cap de Cervera, Ramon Royes, que haurà d'anar a declarar a les 11.00h als jutjats de Cervera, com a investigat per col·laborar en el referèndum de l'1 d'octubre. També ha rebut la citació l'alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, qui haurà de comparèixer a les 12.00h. 

Casoliva ha manifestat que no té res a explicar ni amagar, i mantindrà l'objectiu i la convocatòria oficial del referèndum per l'1 d'octubre en unes condicions de màxima normalitat democràtica. 

Per donar suport als alcaldes, s'han organitzat diversos actes, el primer, aquest dimarts a la capital de la Segarra, a les 19.00h al monument de la Generalitat. Demà a les 10.15h, s'ha convocat una concentració a la Plaça Major per acompanyar a Royes fins als jutjats. A Guissona, s'ha fet una convocatòria per part de la Societat Civil per recolzar al seu alcalde, demà dimecres a les 9.00h del matí davant del mateix Ajuntament per anar fins als jutjats de Cervera. 

Infolleida