Francesc Lluch (ERC) és el nou president del Consell Comarcal de la Segarra

09/07/2019

És investit després de tres rondes de votació que han finalitzat en empat

Francesc Lluch, alcalde de Sant Guim de Freixenet per ERC, ha estat investit president del Consell Comarcal de la Segarra en un ple celebrat aquest dilluns. Lluch ha rebut nou vots dels consellers del seu partit, mentre que Imma Secanell, alcaldessa de Tarroja de Segarra, també ha rebut nou vots de Junts per Catalunya, i el PSC. Per la seva part, la consellera de la CUP, Dània Verdés, s’ha votat a ella mateixa. Finalment, després de tres rondes de votació que han acabat en empat, Lluch ha estat investit president en ser el cap de llista del partit més votat en les passades eleccions municipals a la Segarra.

El nou president ha destacat el paper que juga el Consell Comarcal de la Segarra a la comarca, i ha manifestat la intenció de treballar amb fermesa i generositat per poder assolir una política de progrés per a la ciutadania, i transformar maneres de fer, amb l'oposició com a companys i no com a opositors, apostant pel diàleg i amb honestedat.

Per la seva part, els diferents portaveus comarcals han manifestat la seva voluntat d'ajudar al Consell a treballar per la comarca. També han expressat el desig de poder arribar a acords de consens pel bé de la comarca i un dels reptes de futur és dialogar per gestionar els problemes deixant partidismes a part.

Infolleida