Josep Llobet repeteix com a candidat d’ERC a l’alcaldia de Sant Guim de la Plana

21/02/2019

El candidat s’ha compromès a continuar la bona governança de l’ajuntament, mantenint l’administració oberta i transparent i oferint uns serveis públics de qualitat

Josep Llobet repetirà com a candidat a l’alcaldia d’Esquerra Republicana de Catalunya al municipi de Sant Guim de la Plana les properes eleccions municipals del 26 de maig. El republicà, alcalde de Sant Guim de la Plana des de 2007, s’ha compromès a continuar amb la bona ‘governança’ de l’Ajuntament, la qual situa al ciutadà en el centre de totes les polítiques municipals del consistori.
 
Llobet ha destacat que continuarà treballant per un Sant Guim  compromès amb els drets civils i la defensa de les llibertats de de totes les persones, “un govern basat en el republicanisme com a eina imprescindible per a donar resposta a tots reptes socials del municipi, amb la intenció de millorar la vida i el benestar de tots els veïns i veïnes de Sant Guim i actiu contra qualsevol tipus de discriminació”.
 
En aquest sentit, el candidat republicà ha assegurat que mantindrà l’ajuntament obert i la total transparència a l’ens municipal “Treballarem com hem fet fins ara, amb les portes obertes a tothom, compromesos amb la lluita contra la corrupció, frau o favoritisme, i mantenint uns serveis públics de qualitat”.
 
Josep Llobet és pagès i té 65 anys, és militant i membre de l’executiva comarcal d’ERC a la Segarra i actualment és el vicepresident primer del Consell Comarcal de la Segarra.
Infolleida