La Consellera d'Agricultura, Ramanera, Pesca i Alimentació visita Guissona

03/08/2018

Jordà es reuneix amb els directius de la Corporació Alimentària de Guissona i amb l'alcalde de la vila

La nova Consellera del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Sra.Teresa Jordà i Roura, va visitar el passat dimecres Guissona, en una visita institucional a la vila. La Consellera va venir al municipi per visitar el Grup Alimentari Guissona i posteriorment l’Ajuntament.

A primera hora es va traslladar a les oficines centrals del Grup Alimentaria Guissona, on va ser rebuda pel Sr. Jaume Alsina, president de l’Agropecuària de Guissona i la Corporació Alimentària Guissona, acompanyat de tot el seu equip directiu i de l’Il·lm Sr. Xavier Casoliva, alcalde de Guissona i president del Consell Comarcal de la Segarra.

La Consellera va signar el Llibre d’Honor del Grup Alimentari Guissona. Posteriorment es va projectar un breu vídeo corporatiu, i es va dur a terme una reunió amb intercanvi d’impressions. Seguidament tota la comitiva es van traslladar fins al complex càrnic La closa per dur-hi a terme un recorregut  per les infraestructures.

Finalitzada la visita, es van traslladar a l’Ajuntament, on va ser rebuda a per l’Il·lm Sr. Xavier Casoliva, i per tot el seu equip de govern.

Després de visitar les instal·lacions, va signar el Llibre d’Honor i es va dur a terme una reunió de treball on es van tractar temes com les obres i connexió Segarra-Garrigues (compensació i dotació d’aigua industrial al Grup Alimentari Guissona), i l’1% cultural Segarra-Garrigues.

Infolleida