La Paeria de Cervera aprova els pressupostos del 2019

28/12/2018

El ple de la Paeria, en sessió extraordinària, va aprovar ahir el pressupost general per a l'exercici 2019.

La Paeria de Cervera va aprovar els pressupostos del 2019 en el ple extraordinari de dijous 27 de desembre, uns pressupostos que ascendeixen a 9,9 milions d'euros, i que van ser aprovats amb els 7 vots favorables de l'equip de govern. Els cinc regidors dels partits de l'oposició ERC, MES i la CUP van votar en contra i el regidor del PSC es va abstenir.

Segons l'alcalde de Cervera, Ramon Royes, els pressupostos estan marcats per l'aportació de més de 200.000 euros a la piscina coberta, per poder mantenir les instal·lacions i va destacar dues inversions importants, el nou poliesportiu, i la inversió més important del pressupost, de 120.000 euros, per millorar l'urbanisme al carrer Victòria, fet que suposarà una millora de la mobilitat. També va remarcar la dificultat de dur a terme l'elaboració d'aquests pressupostos amb un equip de govern format per persones de quatre partits diferents.

Entre altres inversions pressupostàries, també es va anunciar que la despesa social i les subvencions a les entitats es mantindran i s'invertirà en arranjaments i obres als pobles agregats.
Marc Mora