La Paeria de Cervera reparteix màscares protectores a les residències

26/03/2020

Els Serveis Municipals de la Paeria de Cervera continuen treballant en les mesures per prevenir l’expansió del coronavirus al municipi. Aquest dijous 26 de març han fet el repartiment de 55 màscares protectores a les dos residències de la ciutat i al Consell Comarcal de la Segarra, que les necessita per a les professionals del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD).

Les pantalles protectores facials les ha adquirit la Paeria de Cervera per distribuir entre el personal sanitari de la ciutat com a mesura preventiva

Altres actuacions dels Serveis Municipals per prevenir el coronavirus.
  • Continuen netejant cada dia, caps de setmana inclosos, amb desinfectant els espais públics més concorreguts o sensibles de la ciutat. Dillluns van recollir 84 mascaretes confeccionades per persones voluntàries el cap de setmana. Les mascaretes, fetes amb roba, han estat esterilitzades i posades a disposició de les residències de Cervera.
  • Es desplacen als pobles del municipi (Castellnou, la Cardosa, la Prenyanosa, Malgrat i Vergós) per fer arribar productes de primera necessitat (aliments i medicaments) a les persones que ho necessitin.
  • També distribueixen productes de primera necessitat (aliments i medicaments) a les persones grans que estan soles i no poden sortir de casa i a les persones en situació de vulnerabilitat, d’acord amb els informes dels Serveis Socials del Consell Comarcal.
Infolleida