La Paeria incrementa la concessió d’ajuts econòmics d’emergència social

24/11/2017

En el Ple també es va aprovar el canvi de nom del Carrer Duc d’Ahumada i es va fer el sorteig de les meses electorals del 21-D

La Paeria de Cervera va aprovar en el Ple Ordinari de dijous 23 de novembre la modificació de la concessió d’ajuts econòmics, individuals i d’emergència social, en concepte de reparacions, augmentant-los de 700 a 2.000 euros. La modificació respon a la necessitat d’una família de la ciutat amb un fill discapacitat, amb pocs recursos, i que necessita fer reformes al domicili per millorar la seva mobilitat. 

ERC i PdeCAT van presentar 3 mocions per demanar la llibertat dels presos polítics, la condemna a la violència masclista i per fer una reforma horària adaptada a la de la majoria de països europeus. Les tres van ser aprovades. Per la seva banda la CUP va demanar que no s’encenguin les llums de Nadal als carrers de Cervera com a protesta als empresonament dels dirigents polítics, la moció no es va aprovar. 

En el Ple també es va aprovar el canvi de nom del carrer Duc D’Ahumada, que passarà dir-se Carrer de l’1 d’Octubre i la modificació del romanent del consistori, que passarà de 1.348.000€ a 1.075.000 a causa de despeses en obres no previstes en l’inici de l’exercici. Abans d’iniciar la sessió ordinària es va fer el sorteig de les meses electorals per al 21 de desembre.

 

 

 

Albert Morales