La Segarra crea un Banc de Productes de Suport adreçat a persones amb situació de dependència

24/10/2019

El projecte s'ha presentat en el Consell d'Alcaldes i Alcaldesses, juntament amb les actuacions del proper Pla d'Obres, un punt que ha generat polèmica amb les connexions al Canal Segarra-Garrigues, ja que alguns municipis no se'n podran abastir

El Consell d'alcaldes i alcaldesses de la Segarra ha anunciat aquest dimecres la creació d'un Banc de Productes de Suport adreçat a persones amb situació de dependència. Oferirà productes com llits articulats, cadires de rodes o caminadors.

El projecte es va presentar juntament amb el 'Pla d'acció comunitària inclusiva de la Segarra 2019-2023', en el qual hi han treballat més d'una cinquantena de persones amb més de 27 institucions i entitats de la zona.

En l'ordre del dia també es van explicar les actuacions del proper 'Pla Únic d'Obres i Serveis 2020-2024'; que són el restabliment de la Impulsió Oluges a Ferran, la rehabilitació de les canonades de la xarxa alta i la Connexió de l'ETAP de Ratera al Canal Segarra-Garrigues.

D'altra banda, es va proposar una moció unitària per demanar la millora de la seguretat viària a l'autovia A-2, que passarà a votació al proper Ple del Consell Comarcal juntament amb l'increment del 2% de la taxa de residus de cara a l'any vinent.
Noèlia Burgos