Lleida TV retransmetrà els actes de dissabte a la nit de l’Aquelarre

25/08/2021

Es podran veure pel seu canal de televisió en obert o en streaming

La Paeria de Cervera també ha anunciat que ha arribat a un acord amb Lleida TV per retransmetre els actes del dissabte, 28 d’agost, pel seu canal de televisió en obert i en streaming, accedint a un enllaç que es trobarà a la pàgina web de la Paeria. Es podran veure tant l’espectacle central de l’Aquelarre com el Concert d’El Diluvi, que començaran a partir de les 21:30 hores.

 És una decisió que s'ha pres arran les circumstàncies que vivim actualment per la pandèmia i la limitació d'aforament a les activitats de la festa a un únic espai, Cal Racó, segons la normativa vigent del Procicat. La festa se celebra aquest cap de setmana, del 27 al 29 d'agost, amb un format reduït.

En concret, només han aconseguit entrada a l'espectacle principal unes 320 persones, ni la meitat d'un terç de les persones que habitualment visitaven Cervera en aquestes dates.

Com a novetats d'enguany, el Mascle Cabró estrenarà una nova màscara de la mà de l'artista Xavi Badia i l'Aquelarret, la versió infantil de la festa, renovarà el Cabronet amb un nou capgròs elaborat per l'artista Pau Reig. Aquest vespre s'inaugura l'exposició 'Manos de Bruja' al Museu de Cervera i els actes seguiran a partir de divendres.

Noèlia Burgos Domínguez