L’ONCE dedica el cupó del 22 d’agost a Cervera

17/08/2021

La plaça Universitat il·lustra els 5,5 milions de butlletes que es venen a tot l’Estat

L’ONCE i la Paeria de Cervera van presentar ahir el cupó del sorteig d’aquest diumenge, 22 d’agost, que està dedicat a la capital segarrenca. L’organització de loteries estatal ha escollit la plaça Universitat com a imatge per il·lustrar els 5,5 milions de butlletes que sortiran a la venda aquesta setmana. 

La presentació va tenir lloc a la Sala de Plens de la Paeria i va comptar amb la presència de la tinent d’alcalde i paera en cap en funcions, Mireia Brandon; el tinent d’alcalde, Ramon Augé; el director de l’agència de l’ONCE a Lleida, Marcelino Cid; i el president del comitè d’empresa d’ONCE Lleida, Josep Massana.

Marcelino Cid, en nom de l’ONCE, va lliurar a la Paeria una imatge emmarcada del cupó i un dossier explicatiu de l’activitat social que ha desenvolupat l’entitat durant la pandèmia. La paera en cap en funcions, Mireia Brandon, li va agrair l’aposta feta per la ciutat i va elogiar l’entitat per la seva tasca, trajectòria i projectes inclusius que duu a terme.

Aquesta acció s’emmarca dins la sèrie Gentilicis de l’ONCE, mitjançant la qual l’entitat vol donar a conèixer diverses localitats de l’estat. La sèrie va començar l’1 de novembre de 2020 i continuarà, durant diversos mesos, il·lustrant els seus cupons de cada diumenge amb un municipi diferent. A Catalunya han format part d’aquesta col·lecció les ciutats de Manresa i Olot i pròximament també serà el torn de Reus.

La Segarra TV / Foto: Ajuntament de Cervera