Torna el Cicle de Teatre 'Apassiona’t' de Cervera amb la seva 22a edició

05/12/2019

S'iniciarà al febrer i inclou cinc produccions, que ofereixen diferents descomptes per incentivar l'assistència de tots els col·lectius

La Regidoria de Cultura de la Paeria presenta la programació del primer semestre del 22è Cicle de Teatre 'Apassiona’t' de Cervera, que inclou cinc produccions nacionals i locals. El cicle s’inicia el diumenge 2 de febrer amb l’espectacle musical “Maremar” de Dagoll Dagom. A partir del 18 de desembre totes les persones abonades al cicle 2019 poden renovar els seus abonaments, mentre que a partir del 13 de gener sortiran a la venda els nous abonaments i les entrades generals dels espectacles.

Amb els abonaments la Paeria de Cervera facilita l’entrada a tot el cicle de teatre ocupant el mateix seient amb un carnet personalitzat, però que si en alguna sessió interessa es pot cedir a una altra persona. El preu de l’abonament d’aquest primer semestre és de 70 euros.

Per incentivar l’assistència de tots els col·lectius, es podran gaudir de diferents descomptes com els que s’apliquen a persones de més de 65 anys, Carnet Jove, alumnes del Conservatori i de la Caserna, menors de 18 anys, entre d’altres. A més, a través del programa Apropa Cultura, al qual està adherit la Paeria de Cervera, es vendran entrades a un preu de 3 euros per a persones usuàries d’entitats de salut mental i amb risc d’exclusió social.

Funcions:
  • “Maremar”, de Dagoll Dagom, diumenge 2 de febrer, 19 hores.
  • “Rumors”, de Grepp Teatre, diumenge 1 de març, 19 hores.
  • “Un dia qualsevol”, de Les Antonietes Teatre, amb Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet Pla, diumenge 26 d’abril, 19 hores.
  • “Una història real”, de La Villarroel, amb Julio Manrique, Laura Conejero, Mireia Aixalà i Nil Cardoner, diumenge 10 de maig, 19 hores.
  • “L’espill encantat”, de Jaume Ferran, amb els grups corals, solistes i orquestra de professors del Conservatori de Cervera, diumenge 24 de maig, a les 19 hores
Podeu obtenir més informació al correu electrònic [email protected] o al telèfon 973 53 00 25.
Infolleida