Torra es compromet a ''buscar una solució'' a la manca de recursos sanitaris, habitatge i transport públic de Guissona

31/01/2020

Ho ha fet durant una reunió amb l'Ajuntament del municipi i ha aprofitat la seva visita per conèixer les instal·lacions del CAP i de la Corporació Alimentària Guissona

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat aquest divendres Guissona per conèixer de primera mà les mancances del municipi, després que el consistori guissonenc hagués traslladat a la conselleria de Salut la ''urgència'' de la localitat per disposar d'un nou CAP i de més professionals mèdics. A la reunió mantinguda amb l'Ajuntament de Guissona, Torra s'ha compromès a buscar una solució a la problemàtica dels recursos sanitaris. També ha destacat la necessitat de millorar el transport públic i l'escassetat d'habitatges, ja que aquest mes de gener Guissona ha superat el màxim històric de població amb 7.290 habitants.

Torra ha aprofitat la seva visita per conèixer el Centre d'Atenció Primària i les obres on es situaran el nou CAP i la nova Fundació Residencial. Posteriorment s'ha traslladat a les oficines de la Corporació Alimentària Guissona i a les instal·lacions de La Closa per descobrir el principal motor econòmic de la Segarra.
Noèlia Burgos