141 alumnes de Cervera participaran al projecte “Cervera ciutat del talent”

02/11/2017

Es tracta d’una iniciativa per retenir el talent dels joves de la ciutat a través d’un estudi de les seves aptituds i habilitats

La Paeria de Cervera ha acollit la presentació del projecte “Cervera ciutat del Talent”, una iniciativa liderada per l’empresa Aim Solo per tal de que els alumnes del centres educatius de la ciutat, puguin desenvolupar-se professionalment a Cervera un cop hagin acabat els seus estudis. L’objectiu és retenir el talent de la ciutat i potenciar-lo molt abans d’entrar al món laboral.

Per desenvolupar aquest projecte, l’empresa comptarà amb la participació dels 120 alumnes que estan cursant 4t d’ESO als instituts de Cervera, i dels 21 alumnes de 6é de primària de l’escola Josep Arques. Al llarg d’un any els professors dels centres enregistraran les seves aptituds i evolucions, fent un seguiment que permetrà definir la millor sortida laboral de l’alumne entre les empreses de la ciutat. 

Segons el director general d’Aim Solo, el projecte es mou en tres àmbits. Primerament, identificar el talent de cada alumne i projectar-lo a nivell tècnic i individual, en segon lloc, entrenar-lo segons les demandes laborals existents i del futur i, finalment, establir un vincle entre el perfil de cada estudiant i les empreses de la zona. 

De moment, el projecte tindrà un any de duració i un cost d’uns 34.000€ finançats per l’empresa i l’ajuntament a parts iguals.

Albert Morales