3a diada mediambiental a Cervera

19/05/2018

L’objectiu de la jornada és dinamitzar i millorar el Parc Mas Duran, la zona verda més gran de la ciutat. La iniciativa es promou conjuntament des la Paeria, La Caixa i altres entitats locals

Cervera ha acollit la 3ra Diada Mediambiental al Parc Mas Duran, una jornada dirigida a recuperar i fomentar aquesta zona verda de la capital de la Segarra que, com cada any, ha consistit en la plantació de diverses plantes i arbres i altres accions de neteja i desbrossament. I es que des fa uns anys, les millores i les accions de dinamització del que és l’àrea natural més gran de Cervera, són una prioritat per l’ajuntament de la ciutat.

La diada ha estat organitzada per la Paeria, les entitats que formen part del grup de treball del Parc Mas Duran, i La Caixa, que hi contribueix cada any tan econòmicament com amb la presència d’un gran nombre de membres de l’Ass. de voluntaris de La Caixa a Lleida; una iniciativa que s’emmarca dins l’Obra Social d’aquesta entitat i que busca la participació d’infants en risc d’exclusió social.

La jornada restava oberta a tothom i ha ofert esmorzar i dinar abans i desprès de les actuacions al parc. Des de la Paeria i l’Associació de voluntaris de La Caixa es pretén que aquesta diada quedi totalment arrelada al calendari cerverí.

Albert Morales