Accident múltiple entre Cervera i Guissona

05/12/2018

Tres ferits greus i diversos de lleus en un sinistre al km 5 de la L-311 on s’hi han vist implicats tres vehicles

Tres ferits greus i diversos de lleus en un accident al Km 5 de la carretera L-311, entre Cervera i Guissona aquest dimecres a quarts de dos del migdia. En el sinistre s’hi han vist implicats tres vehicles que han col·lisionat en una corba a l’alçada del nucli agregat de la Prenyanosa per causes que es desconeixen i s’investiguen, tot i que un dels condicionants hagi pogut ser la boira.

Dos dels ferits greus són un matrimoni de Guissona que han estat traslladats en ambulància a l’Hospital d’Igualada i el tercer d’ells, de nacionalitat andorrana,ha estat evacuat en helicòpter al Parc Taulí de Sabadell; la resta de ferits lleus han estat atesos al mateix lloc dels fets per les ambulàncies medicalitzades.

L’accident ha obligat a tallar la via en tots dos sentits de la marxa durant més de dues hores i durant les tasques d’assistència i condicionament hi han pres part sis dotacions de bombers, cinc de Mossos d’Esquadra, tres ambulàncies medicalitzades i un helicòpter.

El quilòmetre on s’ha produït el sinistre és un dels punts més perillosos de les carreteres de La Segarra on ja s’hi han registrat diverses víctimes mortals. 

Albert Morales