Alumnes d’Electromecànica de l’institut La Segarra fan pràctiques al parc de trànsit de Cervera

26/04/2021

Conveni entre el centre educatiu i la Paeria

L’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) d’Electromecànica de Vehicles Automòbils de l’institut La Segarra s’encarrega del manteniment i de la reparació dels karts del parc municipal de trànsit de Cervera. Els alumnes del cicle realitzen pràctiques al parc de trànsit arran d’un acord de col·laboració entre el centre educatiu i la Paeria.

El parc municipal de trànsit disposa de 7 karts per a la realització de les pràctiques d’educació viària que imparteix la Policia Local. Enguany hi participen mig miler d’escolars, de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d’ESO dels centres educatius de Cervera, Calaf, Sant Guim de Freixenet i Torà.

El regidor d’Educació i Seguretat, Ricard Vicente, ha visitat el parc de trànsit, juntament amb els professors de l’institut Josep Pedrol, Jordi Barrabés i Antoni Vilaplana, que han valorat de manera molt positiva l’acord que permet a l’alumnat fer les pràctiques en aquest equipament municipal.

Vicente ha mostrat el seu “agraïment a l’institut La Segarra per la bona tasca en el manteniment mecànic dels karts” i també ha fet un reconeixement a la Policia Local per “la seva dedicació i professionalitat en les sessions d’educació viària al municipi, amb una trajectòria de més de 20 anys”.

L’institut La Segarra imparteix el  CFGM d’Electromecànica de Vehicles Automòbils, uns estudis que capaciten per a realitzar operacions de manteniment, muntatge d’accessoris i transformacions a les àrees de mecànica, hidràulica, pneumàtica i electricitat del sector d’automoció. El cicle, de dos cursos acadèmics, és dual i inclou pràctiques en empreses.

Redacció - SEGRE / Foto: Paeria de Cervera