Antoni Bassas omple l’aforament del Paranimf amb l'inici del curs de l'Aula d’Extensió Universitària de Cervera

09/10/2019

La primera sessió estava oberta a tothom i va ser un èxit, amb l’assistència de 350 persones

El reconegut periodista Antoni Bassas va inaugurar dimarts 8 d'octubre un nou curs de l’Aula d’Extensió Universitària de Cervera, amb una conferència sobre “L’actualitat política a Catalunya i Espanya”, que va omplir de públic el Paranimf de la Universitat.

L’acte inaugural del curs 2019-2020 de l’Aula d’Extensió Universitària Canceller Dou va comptar amb la participació del paer en cap, Ramon Augé; el president del Consell Comarcal, Francesc Lluch; la diputada provincial Mercè Carulla; el director dels Serveis Territorials de Treball i Afers Socials, Joan Santacana; el coordinador de les Aules d’Extensió Universitària de la UdL, Màrius Bernadó; i la vicepresidenta de l’Aula de Cervera, Josefina Boquet.

La primera sessió de l’Aula va tenir lloc al Paranimf de la Universitat, dins de la programació de la Setmana de la Gent Gran que organitza la Paeria de Cervera. Estava oberta a tothom i va ser un èxit, amb l’assistència de 350 persones, que van omplir l’aforament de la sala.

Aula d’Extensió Universitària Canceller Dou

Organitza l’Aula de la Gent Gran de Cervera, que imparteix les lliçons entre els mesos d’octubre i juny, cada dimarts a les 18 hores a l’Auditori Municipal. El curs 2019-2020 arriba a la 17a edició, amb un total de 176 alumnes inscrits. Preveu l’organització d’unes 25 ponències i dos sortides culturals.

L’Aula s’organitza amb el suport de la Paeria de Cervera, el Consell Comarcal de la Segarra, la Diputació de Lleida, l’Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya (Afopa), el Centre de Recursos Pedagògics de la Segarra, la Direcció General d’Universitats i la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat, i la Universitat de Lleida.
Infolleida