Arrenca la tercera edició del Campionat de Tractorades de la Segarra a Sedó

15/08/2018

Fins a vuit participants han competit en la primera prova d’aquesta iniciativa impulsada per un grup de joves

Tret de sortida a la tercera edició de la Farm Race de la Segarra. Un total de vuit tractors han competit aquest dimecres en la primera prova d’aquest campionat de tractorades que s’ha disputat a Sedó, i que ha consistit a recórrer un circuit en el menor temps possible amb el tractor marxa enrere i el remolc enganxat. El campionat continuarà el dia 25 d’agost a Hostafrancs, amb altres proves d’habilitat, i finalitzarà el 2 de setembre a Tarroja de Segarra.

La Farm Race de la Segarra va néixer ara fa dos anys a Hostafrancs quan un grup de joves va decidir crear una activitat per Festa Major que lligués el jovent de la població amb la principal activitat econòmica del territori, l’agricultura. La bona acceptació que va tenir la proposta va fer que l’any passat els veïns de Sedó i Tarroja s’hi sumessin i es creés un campionat de tres dies.

Amb aquesta activitat i una sessió de zumba ha finalitzat la Festa Major de Sedó, la qual ha portat fins al municipi segarrenc des del dia 11 d’agost diverses activitats com sopars i música a la fresca, un concurs de dolços, tornejos esportius i una festa de l’escuma.

Francesc García