Campanya a Cervera per fomentar el lloguer social

28/04/2021

Adreçada a propietaris d'habitatges desocupats en condicions

L’Oficina Local d’Habitatge de la Paeria de Cervera ha posat en marxa una campanya que, sota el lema ‘Tens un pis buit? Omple’l de vida’, pretén fomentar el lloguer social a la ciutat.

Es tracta d’un servei gratuït que s’adreça a persones propietàries d’habitatges desocupats que estiguin en condicions per ser llogats. Cal que disposin de la cèdula d’habitabilitat i el certificat d’eficiència energètica.

L’Oficina Local els ofereix els següents serveis: tramitació del contracte, confecció d’inventari, selecció dels futurs llogaters, assegurança multirisc, defensa jurídica en cas d’impagament, aval de lloguer (fins a 6 mesos d’impagament), mediació entre persones propietàries i llogateres, i assessorament.

La campanya pretén incentivar que les persones propietàries de pisos buits els posin al mercat de lloguer i passin a formar part de la borsa d’habitatge de Cervera, creada amb l’objectiu de donar resposta a la demanda de les persones que busquen pis i promoure el lloguer social.

 

Oficina Local d’Habitatge de Cervera

L’Oficina Local d’Habitatge de Cervera ofereix informació de tots els ajuts que hi ha en matèria d’habitatge i gestiona els pisos socials de la ciutat. Es va crear l’any 2006 en conveni amb la Generalitat. Està situada en una oficina municipal a la plaça Major, número 18, des d’on la Paeria de Cervera ofereix un servei de proximitat en un tema tan sensible com és l’accés a l’habitatge.

 

Redacció - SEGRE / Foto: Paeria de Cervera