Càsting per formar part de la representació de la Passió

06/12/2017

La Passió de Cervera obra les portes a aquells actors que mai hi han participat i dona la oportunitat als actors veterans que volen canviar de paper

Una quinzena d’actors van presentar-se al càsting per optar a un paper per a la representació de la Passió de Cervera. Els candidats, d’edats molt diverses i alguns vinguts de fora de la comarca, van tenir l’oportunitat de mostrar les seves qualitats artístiques per poder entrar a formar part de l’emblemàtica obra de teatre de la capital de la Segarra. Enguany des de la direcció de la Passió es buscaven actors i actrius per cobrir els suplents d’alguns papers importants com Pilat, Isacar o Magdalena. D’aquesta manera el càsting de la Passió de Cervera obra les portes a aquells actors que mai hi han participat i dona la oportunitat als actors veterans que sempre han fet el mateix paper per fer-ne un de nou. 

Enguany es continua treballant en la línia dels últims anys per transformar el caire històric, bíblic i religiós de la representació en una obra per a tota la família on els més petits també puguin sentir-se còmodes i gaudir de l’escenificació. La recuperació dels decorats dels germans Salvador és l’altre gran objectiu del Patronat de la Passió. 

En  la representació de la Passió de Cervera hi treballen unes 350 persones de les quals quaranta tenen papers llargs que requereixen tenir suplents per poder dur a terme l’obra en cas de qualsevol incident.

Albert Morales