Cervera acollirà la Festa Solidària «Posa’t la Gorra»

04/06/2018

Serà el primer any que la Segarra acollirà aquest esdeveniment, amb l’objectiu de recaptar diners i normalitzar aquesta malaltia

El proper diumenge 10 de juny Cervera acollirà la festa solidària «Posa’t la Gorra pels Infants i adolescents amb càncer», organitzada per l’ajuntament de la ciutat i AFANOC Lleida; un certamen que arribarà per primera vegada a la capital de la Segarra i que es presenta amb un doble objectiu: per una banda, recaptar diners amb la venda de gorres solidàries que es vendran a un preu de 7€, que es destinaran a l’ampliació de llocs de treball als hospitals Sant Joan de Deu i Vall d’Hebron,i per altra banda, normalitzar aquesta malaltia i donar veu als qui la pateixen.

La festa transcorrerà durant el matí, de 10 a 14h del migdia i comptarà amb un amplíssim programa d’actes on confluiran les actuacions a l’escenari principal de Lo Pau de Ponts, l’Escola de Teatre la Caserna, Swing de Secà, entre altres, amb 18 tallers pensats per a tots els públics. Tot això serà a la Plaça Universitat.

Fins a vint comerços de Cervera participen en aquesta iniciativa oferint la venda de les Gorres Solidàries. Els ajuntaments de Guissona, Preixana i Torrefeta i Florejacs són també algunes de les entitats involucrades en aquesta solidariajornada.

 

 

 

Albert Morales