Cervera celebrarà un Aquelarre de petit format

07/06/2021

Amb activitats concentrades a Cal Racó el darrer cap de setmana d'agost

La Regidoria de Festes de la Paeria i les entitats locals implicades en l’organització de l’Aquelarre de Cervera han consensuat el model de la festa d’enguany, de petit format i amb totes les activitats concentrades en un únic espai, la plaça de Cal Racó, el darrer cap de setmana d’agost.

A causa de la pandèmia no es pot celebrar l’Aquelarre com de costum, amb cercaviles, concerts i espectacles multitudinaris, ja que no es poden produir aglomeracions de persones.

El format que s’ha adoptat per la festa d’enguany es va decidir en la reunió del Consell Assessor de l’Aquelarre, que va tenir lloc el passat 3 de juny. El Consell s’ha anat reunint de manera periòdica els darrers mesos i ha valorat diferents propostes.

La proposta que s’ha decidit preveu activitats festives, espectacles i concerts, el divendres 27, dissabte 28 i diumenge 29 d’agost, a la plaça de Cal Racó, amb aforament limitat i reserva prèvia. La programació es presentarà properament.

La regidora de Festes, Mireia Brandon, destaca que “el format de la festa i la programació s’ha consensuat sempre amb les entitats”. La intenció de la Paeria és que “hi hagi la màxima participació possible de les entitats locals en la presa de decisions”.

Redacció - SEGRE