Cervera constitueix el Consell dels Infants

01/02/2018

Format per 10 alumnes de 5è i 6è de les tres escoles, es reunirà de manera periòdica per parlar i debatre temes per millorar la ciutat

La Sala de Plens de la Paeria ha acollit l’acte de creació del Consell d’Infants de Cervera, que està format per 10 alumnes, un de cada aula de 5è i 6è de primària de les tres escoles de la ciutat, que representen tots els infants de Cervera.

La creació del Consell dels Infants ha estat presidida pel paer en cap, Ramon Royes, i la regidora d’Educació, Ainhoa Barrionuevo. També hi ha assistit el regidor de Territori, Marc Llorens, i els tutors dels grups de les tres escoles: Mn. Josep Arques, Jaume Balmes i Les Savines.

El paer en cap, Ramon Royes, ha remarcat que “es tracta d’un acte important, històric fins i tot, perquè és el primer Consell d’Infants”. Ha destacat la seva contribució perquè “la ciutat la construïm entre tots”.

De la seva banda, la regidora d’Educació, Ainhoa Barrionuevo, ha valorat “el treball previ de recollida de propostes per a la millora de la ciutat” i ha agraït la feina dels tutors i els tècnics que hi han participat.

Ramon Royes ha lliurat als infants una xapa identificadora als infants del Consell i ha donat inici a la primera sessió, que ha tingut lloc dijous 1 de febrer a la Sala de Plens de la Paeria.

Consell dels Infants de Cervera

Format per 10 alumnes de 5è i 6è de les tres escoles, es reunirà de manera periòdica per parlar i debatre temes per millorar la ciutat. Recull propostes, busca informació i fa arribar les propostes de millora a la Paeria de Cervera.

Paeria de Cervera