Cervera finalitza les obres al tram de l’avinguda Catalunya amb el carrer General Güell

19/07/2018

Els treballs han consistit en la rehabilitació d’una superfície d’una superfície d’uns 570 m2  amb aplicació d’asfalt a la calçada central

La Paeria de Cervera ha finalitzat les obres remodelació de la calçada i les voreres a l’avinguda Catalunya, a l’encreuament amb els carrers General Güell, Llibertat i Anselm Clavé. El consistori de la capital de la Segarra ha realitzat aquests treballs amb l’objectiu de millorar la seguretat dels vianants en un dels principals accessos al centre, i descongestionar la zona e vehicles.

Les obres han consistit en la rehabilitació d’una superfície d’una superfície d’uns 570 m2  amb aplicació d’asfalt a la calçada central, de 7 metres d’amplada, i la col·locació de pedra natural a les voreres, material que dóna continuïtat a la urbanització del carrer General Güell. També s’han col·locat reixes interceptores als acabaments dels carrers Llibertat i Anselm Clavé per la recollida de les aigües fluvials.

Els treballs han estat executats per l’empresa Construccions Codina Vall i han tingut un cost de 56.623 €. Segons el regidor de Territori, Marc Llorens, “aquestes obres donen continuïtat a la zona de vianants dels carrers del centre de la ciutat, promouen la creació de noves terrasses, i milloren la seguretat i l’estètica de la zona”.

Infolleida