Cervera inicia el cicle de visites nocturnes amb un èxit total d’assistència

02/08/2017

La primera visita nocturna es va centrar en el món de la docència, a través d’una ruta per deu edificis de la ciutat on s’hi ha impartit l’ensenyament

Més de 250 persones van assistir a la primera de les visites nocturnes de Cervera que organitza l’àrea de turisme i el guia turístic de la ciutat Armand Forcat. El cicle de visites 2017 es va estrenar amb una ruta centrada en el món de l’ensenyament, amb visites per l’interior i exterior de deu edificis de la ciutat on s’hi havia exercit la docència, entre ells l’actual edifici dels jutjats, el col·legi de Educandas, o l’escola de primària Jaume Balmes. 

El cicle de visites nocturnes va néixer fa 13 anys i sempre es duen a terme durant les tres primeres setmanes d’agost i per l’Isagoge. Durant tots aquests anys s’han fet més de 40 rutes, totes inèdites i amb el factor sorpresa com atractiu principal, i es que no és fins el moment abans d’iniciar les visites quan els assistents saben quina és la temàtica de la jornada. 

Les pròximes visites nocturnes a la capital de la Segarra es centraran en un fet ocorregut al 1938 i en un altre del 1885. Dijous 3 d’agost Guissona també iniciarà el cicle de visites guiades nocturnes.  

Albert Morales