Cervera organitza la 1a pràctica 'ecoesportiva' per sensibilitzar la població amb la cura del medi ambient

23/10/2019

Es pot participar caminant (6 km), corrent (8 km) o amb bicicleta (22 km)

L'entitat ecologista 'Grup per a la Defensa del Medi Natural de la Segarra' i les entitats esportives 'Penya Ciclista', 'Fondistes' i 'Centre Excursionista' organitzen, dissabte 26 d'octubre, a partir de les 10 hores, el '1r Plogging Cervera', una activitat que combina la pràctica esportiva amb la neteja del medi ambient.

Es tracta d'una activitat popular, oberta a tothom, a la qual es pot participar caminant (6 km), corrent (8 km) o amb bicicleta (22 km). La sortida tindrà lloc al pati de la Universitat, a les 10 hores. Les inscripcions es poden fer a través del correu [email protected]A l'acabar la jornada, es reciclaran les deixalles i hi haurà un esmorzar per a tots els participants.

'Plogging' és una nova modalitat 'ecoesportiva', nascuda a Suècia, que pretén combinar la pràctica esportiva a l'aire lliure i la recollida de residus a la natura. D'aquí sorgeix el 1r 'Ecoesport' popular a Cervera, en què diferents entitats vinculades amb l'esport i el medi ambient pretenen posar en pràctica el 'plogging' amb l'objectiu de sensibilitzar la població de la necessitat de cuidar el medi ambient.

La Paeria de Cervera i el Consell Comarcal de la Segarra col·laboren en l'organització d'aquesta activitat.
Infolleida