Cervera pinta mobiliari urbà amb els colors del col·lectiu LGBTIQ

29/06/2018

Concretament, s’han pintat 4 bancs, 2 senyals i 1 fanal de l’avinguda de l’Esport, i una sèrie de pilars de pedra que delimiten la nova zona d’aparcament del carrer President Companys

 

La Paeria de Cervera ha pintat diversos elements del mobiliari urbà amb els colors de la bandera irisada, emblema de la lluita dels col·lectius LGBTIQ per garantir la plenitud dels seus drets com a ciutadania. Concretament, s’han pintat 4 bancs, 2 senyals i 1 fanal de l’avinguda de l’Esport, i una sèrie de pilars de pedra que delimiten la nova zona d’aparcament creada al carrer del President Companys. A més, s’han creat i pintat els hashtags #diversitatcervera i #cerveraencolors per promoure que totes les persones que es facin fotografies reivindicant els drets i les llibertats sexuals les comparteixin a les xarxes socials i les puguin etiquetar.

La iniciativa sorgeix de la Paeria amb l’objectiu de promoure la reflexió i la presa de consciència sobre la llibertat sexual, les desigualtats existents i els canvis necessaris per superar i transformar aquestes desigualtats. “La responsabilitat del canvi depèn de totes les persones i és un primer pas absolutament necessari per lluitar contra les desigualtats i la discriminació”, afirmen des de la Paeria.

Els treballs de pintura els han realitzat els cerverins Juanjo Caparrós i Carlos Caparrós.

Paeria de Cervera