Cervera s’adhereix al projecte “No puc esperar!”

22/01/2019

Les persones que disposin de la targeta “No puc esperar!”, podran accedir als lavabos dels equipaments municipals i dels comerços adherits

La Paeria de Cervera s’ha afegit al projecte “No puc esperar!”,en suport als malalts de Crohn i colitis ulcerosa, pensat per a totes aquelles persones que per algun problema mèdic, no contagiós, necessiten utilitzar urgentment un lavabo.

L’objectiu principal de l’adhesió és contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia i ajudar a normalitzar el seu dia a dia, facilitant-los la utilització d’un lavabo de manera gratuïta i urgent.

Per aquest motiu, les persones que disposin de la targeta “No puc esperar!”, emesa per l’Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa (ACCU Catalunya), podran accedir als lavabos dels equipaments municipals i dels comerços adherits, que estaran distingits amb la icona d’aquest projecte.

A l’inici de la campanya ja es compta amb l’adhesió dels comerços La Moderna del carrer Major, Casa Dalmases (també al carrer Major) i Pastisseria Sangrà (a l’avinguda de Catalunya), i s’espera que els propers dies es vagin afegint més establiments a la iniciativa.

Infolleida