Cloenda del projecte 'Espais per la Dona' a Sant Guim de Freixenet, on es va dur a terme un taller de llanateràpia

12/12/2019

El taller s'ha desenvolupat a càrrec de Núria Cama, del comerç "Llanes Sylvia" de Cervera, i ha tingut una durada de 10 sessions de 90 minuts cadascuna. Les dones es trobaven els dilluns a la tarda de 16.30 h a 18 h al Centre Cívic de Sant Guim de Freixenet. El taller ha tingut una durada d'uns dos mesos, des del dia 30 de setembre fins al dia 9 de desembre de 2019 i hi han participat un total de 25 dones.

El projecte Espais per la Dona té com a objectiu fomentar el coneixement i la interrelació mútua entre les dones autòctones i dones nouvingudes del municipi, fomentar l'acceptació de l'altre mitjançant el respecte de les diferències culturals, religioses, raça, gènere,... i crear espais de trobada informals segons els interessos comuns, en aquest cas, duent a terme un taller de llanateràpia decorativa on les participants han tingut dos objectius: com a objectiu individual han elaborat les mateixes peces de llana al gust, i com a objectiu col·lectiu, decorar alguns espais del poble, com una flassada de flors per al balcó de l'ajuntament, i també unes bufandes per als arbres de la plaça.

Durant la cloenda es van fer els parlaments i es va compartir un pica-pica d'elaboracions casolanes preparades per les participants en el projecte, es van exposar les peces de roba elaborades per les artistes, i també vam poder gaudir de la flassada de flors penjada a la barana de l'ajuntament de Sant Guim de Freixenet.

A la cloenda del taller hi van assistir l'Alcalde de Sant Guim de Freixenet i President del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch Majoral juntament amb la Regidora de Serveis Socials, Esther Misut Codina.

El taller ha estat organitzat per l'Àrea de Serveis socials: Servei d'Informació i Atenció a les Dones, Pla de ciutadania i immigració del Consell Comarcal de la Segarra.
Infolleida