Concabella ja té a punt el programa d’activitats per a la IV Fira del barber

11/05/2017

La fira es farà el diumenge 21 de maig i tots els actes són gratuïts

Enguany com a novetat, s’han unit a la festa l’associació cultural del municipi i el mateix dia es projectarà la festa de la primavera.

Els principals impulsors de la fira, els joves de Concabella, presenten un programa amb el tret de sortida a les 10 del matí. Tot seguit la xaranga amb la banda de Concabella, gegants, capgrossos i grallers, per acabar projectant a les 13 h el Concert de la Banda. 

A la tarda arriba l’acte central de la fira, el gran concurs de barbes enguany amb el reclam televisiu i radiofònic del tertulià de RAC1, Josep Maria Ganyet, encarregat de dinamitzar el concurs de barbes a la Segarra.
Finalment, a les 6 de la tarda es representarà la “Llegenda del barber de Concabella”. 

Durant tot el dia es faran tallers artesanals oberts a tots els públics i amb servei de taverna. Tal com explica l’organització, per un dia Concabella reviu tradicions de l’època medieval. 

A la presentació va assistir l’alcalde dels Plans de Sió, Xavier Pinto, on des de l’Ajuntament s’impulsa la fira com a acte dinamitzador del municipi, la consellera al Consell, Rosa Ribas, com a ens que dóna suport als municipis quan projecten aquestes activitats a la comarca, i la tècnica de joventut de l’Oficina Jove, Laura Colldeforns, que presta tot el suport per la realització de la fira amb l’associació dels joves de Concabella que són els principals impulsors de l’activitat.

Consell Comarcal Segarra