Concentració a Cervera en suport al professorat català

25/10/2017

En les últimes setmanes, alguns líders polítics, han assegurat que als col·legis catalans s’ensenya a odiar a Espanya i es fa adoctrinament

Una vuitantena de persones s’han concentrat a la Plaça Major de Cervera en defensa del sistema educatiu català. L’acte ha estat convocat pel Marc Unitari de la Comunitat Educativa, després dels atacs rebuts per part d’alguns líders polítics espanyols que han assegurat que molts professors fan adoctrinament polític en els seus alumnes. Responsables de centres educatius d’arreu de la comarca, han fet la lectura del manifest. 

Professors, directors i docents jubilats, consideren intolerable que es posi en dubte el sistema educatiu català. De fet, asseguren que ja fa molts anys que el govern espanyol està atacant i perseguint la comunitat educativa catalana. 

L’acte ha estat convocat a totes les capitals de comarca de Catalunya a les 18h. Des del Marc Unitari de la Comunitat Educativa es vol fer una crida a la ciutadania per evitar que amb l’aplicació de l’article 155, el Govern Espanyol intervengui el Departament d’Ensenyament.  

Albert Morales