Dos projectes urbanístics per millorar Cervera

28/11/2017

La Paeria aposta per ampliar la zona peatonal del centre de la ciutat i per millorar les voreres de la zona del PP1

Aquesta setmana Cervera inicia dos projectes urbanístics amb l’objectiu comú de millorar la seguretat, la mobilitat i l’estètica de la ciutat. El primer d’ells és la rehabilitació del paviment annex a la Plaça Santa, afectant el túnel que comunica la plaça amb l’antic cinema, i el tram de la Rambla Lluís Sant Pere que enllaça la plaça amb el carrer Barbacana. D’aquesta manera s’ampliarà fins a un 40% la zona peatonal de la Plaça Santa Anna i s’aconseguirà que tot el centre de la ciutat quedi al mateix nivell. 

El segon projecte que executarà la Paeria consisteix en l’acondicionament de diversos trams de voreres de la zona del PP1 que, tot i estar pavimentades, mai han estat acabades, dificultant la mobilitat de pares i mares amb cotxet que porten els fills als col·legis i guarderies d’aquesta part de Cervera. 

Els dos projectes els duran a terme empreses de la ciutat i tindran un cost d’uns 40.000€ cada un. En el cas de les actuacions de les voreres del PP1, seran els veïns de les zones afectades qui pagaran el 90% de les actuacions.

Albert Morales