Dues exjugadores de l’acle campiones de la copa iv nacions amb la selecció catalana absoluta d’handbol

06/06/2019

El passat cap de setmana 1 i 2 de juny a Elgoibar, Euskadi, es va dur a terme la XI Copa de les IV Nacions d’Handbol, que enfrontava a les seleccions absolutes de Euskadi, Comunitat Valenciana, Galícia i Catalunya, en categoria Sènior Femenina.

El seleccionador català Fernando Barbeito, per a l’ocasió, va convocar dues exjugadores de l’ACLE Guissona, les esquerranes d’or Maria Cadens Roca i Anna Manaut Caixall, actualment militant a les files de l’Handbol Sant Quirze i l’AE Cannes Handball Francès respectivament, ambdues, formades a la cantera de l’ACLE Guissona.

Després d’una semifinal molt igualada davant la Selecció Gallega, les catalanes van aconseguir guanyar d’1 gol a la pròrroga, després d’una gran aturada de penal amb el temps finalitzat de la portera del Granollers Andrea de la Torre, obtenint així l’esperat passi a la final (32-31).

En la final es van trobar una forta Selecció Valenciana que va manar en els primers minuts de joc, anant al descans 2 gols per sobre (9-11). A la represa però, les catalanes van saber treure el millor d’elles i van remuntar el partit, fent una bona segona part i aconseguint la victòria per 21 a 17 gols en la final, emportant-se així la XI Copa de les IV Nacions, amb una bona aportació de les dues segarrenques.

Alineació Catalunya: Anna Manaut, Judith Vizuente, Kaba Gassama, Ona Muñoz, Maria Cadens, Carla Robles, Sara Gil, Joanna Rieres, Emma Boada, Andrea De La Torre, Clara Poo, Ona Vegué, Marta Mera, Mireia Torras, Sara Molés i Carla Gómez.