El carrer Guinedilda de Cervera acull el segon Mercat de Nadal del municipi

09/12/2019

Dissabte 7 de desembre va tenir lloc el segon Mercat de Nadal que organitza la Paeria de Cervera aquest mes de desembre. El certamen es va celebrar al carrer Guinedilda, on es van instal·lar 25 parades de venda de productes nadalencs. El Mercat es va desenvolupar al matí, de les 11 a les 14 hores, tot i que algunes de les parades van allargar la seva estada fins a la tarda. Va rebre nombrosos visitants, que també van poder gaudir d’activitats com jocs gegants i una cantada de nadales de la Coral Lacetània.

A la programació es van afegir les habituals visites turístiques guiades dels dissabtes a la Universitat i l’església de Santa Maria, que en aquesta ocasió van aplegar més de 50 visitants. Al finalitzar el Mercat, es va sortejar un lot de productes de proximitat entre totes les persones que havien fet compres superiors als 5 euros. Aquest lot va tocar a Carme Rius. El premi el va recollir el seu fill, Roger Holgado, de mans del regidor de Festes de la Paeria, Xavier Gras.

D’altra banda, durant el cap de setmana també es va poder visitar el pessebre elaborat pels alumnes de les escoles de Cervera que està exposat a l’església de Sant Joan. Estarà obert els dies 14, 15, 21, 22, 28 i 29 de desembre, de 12 a 14 i de 18 a 20 hores; i els dies 24, 25 de desembre i 1, 4 i 5 de gener, de 18 a 20 hores.
Infolleida