El cementiri de Cervera opta a un premi estatal a la “Millor activitat de portes obertes”

25/07/2019

La Regidoria de Serveis Funeraris de la Paeria es presenta al concurs de cementiris que organitza la Revista Adiós a nivell estatal, en la categoria “Millor activitat de portes obertes”, en motiu dels actes que s’organitzen per la Diada de Tots Sants a Cervera.

L’elecció de la millor activitat es fa mitjançant votació popular, fins al dia 30 de setembre, a través de la pàgina www.revistaadios.es. Només heu d’entrar,  posar el vostre correu electrònic, seleccionar Cervera dins la categoria de “Millor Activitat de portes obertes” i votar.

L’activitat guanyadora s’emportarà un premi de 1.000 euros. A més de Cervera, hi opten els cementiris de Castelló, Polop, La Paz (València), Castro Urdiales, Ciriego, Reus i Torrero (Saragossa).

La revista Adiós és una publicació única que fa més de 20 anys que s’edita. Reflexiona i informa sobre la mort des de la cultura, se centra en espais d’informació cultural, social, antropològica, turística i econòmica a càrrec de periodistes especialitzats i reconeguts en la matèria. La seva àrea de distribució arriba a 128 tanatoris arreu de l’Estat repartits en 21 províncies, que cada any reben la visita de gairebé tres milions de persones.

Cervera es presenta al concurs després d’uns anys organitzant un seguit d’activitats al cementiri durant la Festivitat de Tots Sants: venda de flors, música en directe, exposicions, punt d’informació de l’entitat Servei de suport al dol de Ponent, lectura de poemes, mostra de làpides antigues... Després que l’últim any s’inaugurés l’Espai Empremtes, pioner a les terres de Lleida, s’ha considerat que la candidatura podria optar a la “Millor activitat de portes obertes”.

 

Infolleida