El centre històric de Guissona s’omple d’activitat per Sant Jordi

23/04/2021

El centre històric de Guissona ha tornat a omplir-se d’activitat per la diada de Sant Jordi. La plaça de l’Ajuntament ha estat l’aparador de la llibreria Issauna i la plaça Major, de llibres dels centres escolars. Paral·lelament, en diferents carrers del centre, els més joves de la vila han seguit contes que els explicaven amb jocs i lectures mestres de les escoles.

A la tarda és previst al carrer de l’Om l’itinerari infantil de La Dragoneta bufalletres, i al vespre la presentació per part del Museu Eduard Camps del llibre de Joan Fornsubirà dedicat a la Segona República a Guissona.

Les activitats culturals de Sant Jordi a Guissona s'han allargat tota la setmana. Diumenge va tenir lloc la presentació del llibre biogràfic del compositor Emili Pujol per part de la guitarrista local Maria Ribera; dimarts va ser el torn de la presentació del llibre guanyador de l'11a edició del premi Jordi Pàmias per part del poeta local que dona nom al guardó, L'agulla al paller de Josep Civit, mentre que dijous la sala de plens del consistori va acollir la presentació del llibre de la periodista de SEGRE casada a Guissona, Anna Sàez, Batre records.
Xavier Santesmasses - SEGRE