El Concurs de Tractorades finalitza a Hostafrancs

20/08/2017

El concurs s’ha dut a terme al llarg de tres dies als nuclis de Tarroja, Sedó i Hostafrancs

Un total de 15 tractors han participat, aquest cap de setmana, a la tercera i última prova del campionat de tractorades de la Segarra. La primera prova de l’edició d’enguany es va dur a terme a Tarroja el 5 d’agost, amb una gimcana  que els participants van haver de completar damunt el tractor. La segona fase del concurs va ser a Sedó, el dia 15 d’agost i va consistir en conduir marxa enrere el tractor al llarg d’un km i fer una tirada de bitlles, també amb el vehicle. L’última de les proves s’ha celebrat a Hostafrancs i ha consistit en conduir el tractor amb una carreta, també marxa enrere durant un km. 

Aquesta competició va néixer l’any passat com un dels actes de la Festa Major d’Hostafrancs. La iniciativa va agradar tant als veïns del poble i de la comarca que, un any després ja s’ha celebrat en dos altres nuclis i s’espera que encara creixi més en els pròxims anys. 

Per cloure la segona edició del concurs de tractorades, els participants han sigut obsequiats amb productes de proximitat per part dels organitzadors.

Albert Morales