El Consell Comarcal en contra la violència masclista

22/11/2017

Els treballadors de l’ens comarcal s’han reunit per manifestar-se contra aquesta temàtica i han llegit un relat sobre les dificultats que tenen les dones quan van de festa

Un any més el consell comarcal de la Segarra s’ha sumat als actes reivindicatius del dia internacional contra la violència vers les dones, una jornada que es celebra el 25 de novembre, però que s’ha avançat tres dies ja que enguany cau en cap de setmana. L’acte, on hi ha assistit gran part de l’ens comarcal,  ha consistit en la lectura d’un breu relat, creat expressament per aquesta ocasió, on s’explicava els problemes amb els que es troba una noia quan vol sortir de festa.   

Dues pancartes reivindicatives i una tercera amb el telèfon d’emergències contra la violència masclista han acompanyat la lectura del relat. I es que des del Consell Comarcal de la Segarra, la lluita per la igualtat social entre homes i dones és un temàtica de primer ordre, a la que se li reserven dues jornades al llarg de l’any.   

L’entrega d’uns calendaris durant els dos pròxims mercats de Guissona o una xerrada dels mossos d’esquadra sobre com prevenir la violència masclista, són alguns dels actes que es duran a terme en els pròxims dies a la Segarra i que complementaran la jornada viscuda al Consell Comarcal.

 

Albert Morales