El Consell Comarcal porta repartits més de 2.400 cubells durant la implementació del cubell amb xip a Cervera

14/03/2019

Un xip que no té dades personals sinó que va associat al número d’habitatge i serveix per fer un millor control de la recollida

Des de la setmana passada i fins al final d’aquesta el Consell Comarcal reparteix els cubells amb xip a Cervera. Ara com ara es porten repartits un total de 2.400 cubells, gairebé la meitat dels habitatges de la ciutat segons el padró de les escombraries.

Els veïns i veïnes han ant venint a recollir el cubell de forma esglaonada i segons venien se’ls informava dels canvis més importants amb la recollida. Entre ells, la incorporació d’un dia nou de recollida, el dissabte paper-cartró que fins ara es treia els dijous amb els envasos. Per la resta l’horari continua igual, sent els dies de l’orgànica i rebuig, els dies que cal traure el cubell al carrer.

Com altre canvi important és la incorporació del xip al cubell, un xip que no té dades personals sinó que va associat al número d’habitatge i serveix per fer un millor control de la recollida des del Consell Comarcal amb la finalitat última d’arribar  a bonificar els veïns que ho fan correctament. També s’informa els veïns que si els roben el cubell o prenen poden venir al Consell Comarcal a buscar-n’hi un de nou i que l’anterior es pot reutilitzar o bé traure-ho el dia del rebuig que es recollirà.

La setmana passada també es va fer una xerrada informativa sobre els canvis adreçada als veïns i aquest dijous es farà a la Sala Francesc Buireu a les 8 del vespre.

El repartiment de cubells finalitza el divendres. I , posteriorment, s’inicia el porta a porta al municipi de Sant Ramon aquest proper cap de setmana.

Infolleida