El Consell dels Infants de Cervera renova integrants

29/11/2018

Està format per 10 alumnes, un de cada aula de 5è i 6è de primària de les tres escoles de la ciutat, que representen tots els infants de Cervera

Una vegada iniciat el curs escolar 2018-2019, s’ha constituït de nou el Consell dels Infants de Cervera, amb la renovació de la meitat dels seus integrants, cinc alumnes de 5è han substituït els cinc que enguany fan 1r d’ESO.

La presentació del nou Consell dels Infants va tenir lloc a la Sala de Plens de la Paeria, el dimarts 27 de novembre, amb l’assistència del regidor de Territori, Marc Llorens, i professorat dels tres centres educatius de la ciutat: Josep Arques, Jaume Balmes i Les Savines.

El Consell dels Infants de Cervera està format per 10 alumnes, un de cada aula de 5è i 6è de primària de les tres escoles de la ciutat, que representen tots els infants de Cervera. Es reuneix de manera periòdica per parlar i debatre temes per millorar la ciutat. Recull propostes, busca informació i fa arribar les propostes de millora a la Paeria de Cervera.

Aquest curs els debats i les propostes se centraran en el civisme.

Paeria de Cervera