El programa NEREU ensenya a fer la compra als més petits

14/02/2018

Van fer una visita al supermercat per aprendre a llegir les etiquetes dels productes i distingir les marques més adients per al consum

Els nens i nenes participants al programa NEREU de Cervera, així com els seus pares, van visitar el supermercat per aprendre a llegir les etiquetes dels productes i saber distingir entre quines marques són més o menys adients per al consum. L’activitat consistia en fixar-se en les grasses, els hidrats de carboni, la sal i els sucres d’un mateix producte i comparar aquests índex entre les diferents marques de les estanteries. També es van analitzar els embolcalls d’altres productes ja què, segons els experts, la publicitat i l’etiquetatge són una arma clau a l’hora d’escollir la marca.

Tot i què el programa NEREU vagi dirigit als nens i nenes amb mals hàbits alimentaris i d’educació física, aquesta activitat es plantejava com una llavor per a què doni els seus fruits a llarg termini.

El NEREU és un programa d’activitat física i salut que es du a terme a tota la província de Lleida. A Cervera fa vuit anys que realitza per tal d’inculcar hàbits d’alimentació i d’exercici físic tan als infants com a les seves famílies.

Albert Morales